Wednesday, April 21, 2010

study + belajar = gud result


aku kna study hard!!!
ya..i can do it!!!

target aku utk sem ni mo dapat anugera dekan
tp klu dapat senarai dekan jak pun aku bersyukur
yg pnting pointer aku xjatuh..

klu pointer jatuh 2 malu oo..
jauh2 aku datang cni study pointer pun ala kadar
bgs xpayah p jauh2..
masa duit jak..buang masa lg..

aku kna struggle utk nex paper..
mcm dlm gmbr ni...
hehe...

even aku blm sudy lg utk nex paper
tp aku mest berusaha utk aku menjawabnya dgn lancar

maka dengan ini
aku harus baca..baca n hafal..
bnyk ni aku kna hafal...

waaaa......
minum kopi aku spy dapat stay up...
dan hafal suma benda alah 2...

aku harap la aku dapat jwb 4 paper lg ni
sama mcm aku jwb 3 paper b4 ni..
senang geng...

2la sbb aku rajin baca n hafal...
okay utk nex paper aku mo hafal sekaw2nya..
hahahah...

sampai full memory..
sampai pecah otak..
hahaha...

lastly aku nak ucAp

GUD LUCK..!!!
emong. eila. dan suma kwn2 n mengaku kwn ku...
okay...

GUD LUCK U OLL...
DO DA BEST....



2 orang hebat..:

fidah said...

salam lindazain...
ooo... gud luck...huhu..
uiyo...bpa pointer ko sblm ni? huhu
all the best..

linda zain's said...

makaceh fdah....ok2 jak pointer aku...makaceh 4 visiting my blog k....