Tuesday, July 6, 2010

sampai tg malim..

05/07 akhirnya aku sampai jgk d tg malim..walaupun ht trpaksa tp apa ble buat kan.. mlm b4 p kl 2 aku nangs.. d airport tawau aku nangis dlm flight aku nangs sampai lcct aku nangis..[wah~~bjuta2 airmata ku kuar]..tp pa2 pun syukur la sampai jgk d tg malim ni dgn jayanya..yeah!!!..acually..blm lg ba daftar sem ni..12hb baru ada claz tp apa blh buat trpaksa plak dtg awal :( ...xdapt aku tgk piala dunia dgn family lg *sedihnya* tp xpa la nant aku p tgk d rmh c pam a.k.a abg aku...

sampai tg malim mkn buras dgn c rina pas2 bg c sani buras pas2 on9 sampai gilak..aduhh aku sdh mulai boring..dalam keboringan ni tiba2 plak terindu dgn dia..huhu.. ahhh...i hate dis feeling...knp mzti dia mo d rindu ni?? [heran!!!]..klu ingat dia aduh merana rasanya mcm d hiris2 ni hatiku..aku xmo ingat 2 *tolongla jgn la kac ingt lg* klu ingat nangs lg adui..btambah lg airmata kuar... buduh ni feeling!!! **ba kac la aku jd org yg teda feeling xda perasaan even apa2 pun jadi..plizz**

bha2 xpa..mari tenangkan hati.....

dearest Linda::
buduh btl ko ni linda!!!knp lg mo p ingt2 bnda 2..kunun rindu..dui..agk2 la ba..klu org xmodiam2 sak la ko..jgn perasan2 cna...teda guna jgk ko mo syg org xsyg ko 2..gilak ba ko ni kan!!! sdh tau x d syg buduh2 lg mo syg dia..esh..begok!! guna fikiran dong...sdh la xkiut, xcun, xcantik, perangai lg mcm apa sak..xda la ba org mo sama ko 2... eshh.. xbkari ni org mo tgk ko...haha...ba bgs ko p cna blajar kac dapat anugera dekan setakat senarai dekan jak ko mampu xda jgk org mo..haha..p la ko jadi bussinessgirl kunun d UPSI 2... jd buli kumpul2 duit beli banglo [kunun]..
tabahkan jak la hati mu ya nak~~ kc kuat2 ckit semangat mu 2..jgn ko cenggeng2 menangs jak trs..xlama ba 2 3 thun jak lg.. sabar~~~

**entri lg b4 aku blek kmi smpat bgambar.....












2 orang hebat..:

Anonymous said...

gudluck

Linda Zain's said...

thanks.. sapa ko??