Sunday, August 1, 2010

i mizz him..♥ ♥ ♥


waktu skrg menunjukan pukul 2.38 pagi...aku blm tdo lg...lately ni expecially dis wik aku mmg sangat3 penat.. banyk benda aku kena buat..kena fikir...aduh..penatnya jadi org ni....tp tabah jak la..utk jd seorg yg bjaya n billionare msti la dr bawah kan xkan tiba2 jak jd kaya..haha...aku ni penat bknnya p bkebun pun atau pun lari 1000 meter... skrg ni aku bnyak btl bussines d upsi ni..2la aku pun jadi penat..tp bnda ni sangat2 berbaloi la bkn sia2 pun...kdg2 aku rasa mcm aku ambik kos salah jak kan..sepatutnya aku kena ambik kos business ba ni..sbb d c2 kelebihan ku kan...ini terpaksa plak ambik kos pendidikan awal kanak-kanak..[kesilapan d c2] hahaha.... nex wik ni aku ada lg 1 bussines besar...mo tolak tp syg la kan..duit 2!!! haha... xpa nant aku check out dlu bisnes ni...huhu...
e2 ceta pasal bisnes,,,[berjaya la]

 ceta pasal asgmt lg ni..huh!!
 1 pun blm siap lg...waaaa....mati la aku...nasib la asgmt xbnyak..2 jak asgmt individu...tp 1 pun aku blm siap oo...xpa2...aku berjanji b4 minggu 7 aku mzt siap punya [borro] haha...
kdg2 klu sdh tlampau asyik brbisnes aku mls sdh mo p claz blajar..mo bt asgmt..aiyoo..apa mo jd ni..
ok2 mzt back 2 main tujuan dtg upsi---> dapat segulung ijazah n jd cikgu yg bitara....

tiba-tiba fikir pasal bisnes + asgmt
teringat plak pd sumone...
adakah::
  1. adreen ozzylee::: my beloved ex..jawapan---> oh!! tidak....aku ingt namanya jak sbb unik..haha
  2. abg afiq::: abg fotografi jumpa d air terjun....jawapan---> nope...klu dia ajak p ict ka p genting ka br aku ingat 2..haha
  3. abg ali:: [uik!! sejak bila pggil abg ni] tukar balik.. ali:::senior d upsi bdk sabah..jawapan---> xla ya kalik...2 la dlu aku mo, ko xmo..skrg mo blik plak, xla sdh aku mo yah!! p la ko cna jauh2 jgn ko mjeling2 aku trz...hahaha....
  4. abg joe:: kwn kpd abg matnor..jawapan---> tidak sama sekali...klu dia hr2 ambik aku d kampus xpa jgk.. ni setakat ajak dating proton city jak..xmen la...haha
  5. abg sani:: senior bdk sabah d upsi---> ermmm...dia ni setakat rakan kongsi bisnes ja..yg bg tunjuk ajar ke arah kebisnesan..haha
  6. faizul@ joe:: my clazmate---> ni lg satu..hr2 send msg ayat2 mgurat..sem ni br jgk mo mgurat..sem2 lepas x la plak...kilik!!!!
  7. c pacik kumbang::: jumpa d lcct--->> waka waka eh eh [trandmarknya]....sot ba ni pacik org sdh tdo br la mo kol..sot2...
  8. ikki:: my adik angkat yg suka dgn aku--->> ni lg 1 lucu2....xblh aku tahan..siap meluah perasaan lg...
  9. fifi:: bdk junior sem 1--->> setiap kali aku keja mzt dia dtg..haha...dtg kedai 2 bkn saja2 dtg yg bermakna lg 2..haha
  10. uik...10 sdh!!! bnyknya scandal..haha...ba cukup la xmo la letak bnyak2...tp bkn yg di atas ni ^^ aku ingat...adalah sumone n i really2 mizz him...biarla aku n diriku jak yg tau!!!
♥ ♥ missing u..♥ ♥ 

10 orang hebat..:

Aku Mezashi said...
This comment has been removed by the author.
Aku Mezashi said...

weina.. bertimbun jugak... 1 cukup la wei.. tgok mcm sy.. setia. tp teda pla yang mau.. hahaha...

LiNdA ZaiN's said...
This comment has been removed by the author.
LiNdA ZaiN's said...

sapa yg buang2 komen 2??blh ka bg2?? asi ka yah???

aku mezashi:: ko jelez ka 2 dgn sy yah??? hahaha....

Aku Mezashi said...

x la... saya pening kepala tengok senarai ko tu... saya yang pikir 1 orang pun memeningkan, ni kan lagi yang ada list..

aduh pening...

jom pengsan!

LiNdA ZaiN's said...

jom2..kita pengsan...hahaha!!!

Aku Mezashi said...

kilik!

LiNdA ZaiN's said...

haha...ko la kilik!!!!!

Aku Mezashi said...

sy nda kilik.

LiNdA ZaiN's said...

sama2 kilik...hahahaha