Monday, July 26, 2010

saya mahu kedai itu!!!!


pixca 1
status: kedai aku mo apply

kedai ni adalah salah 1 kedai bwh kolej harun aminurrashid [KHAR] kolej kediaman saya..
[ cewh..skema punya ayt]
kedai ni sebenarnya dr sem lepas lg abg hafiz suru apply tp xtau mcm mana caranya... kak mulan pun hr 2 pena ckp dia mo ajar dptkan kedai ni..tp janji tinggal janji...sampai skrg haram tgk mukanya..besala org mo kawin..bz jak...tinggal la aku terkial2 tengok kedai ni hr2...sebenarnya kedai ni bersebelahan dgn kedai kak mulan..ala..kedai yg aku keja 2...

pixca 2
status: kedai kak mulan aka tmpat aku keja

ok2..continue my story..dgn galakan abg hafis aku p la mencari2 org yg blh tolong aku except kak mulan yg bz 2 kan..last2 aku jmpa abg sani..haha...nasib la.. dia la yg bg aku guide utk apply kedai ni...skrg ni aku on da way la utk mengapply kedai ni..huhu..1st thing i should do is go 2 SSM n apply license 4 bussines..ok2 i will do it...aku tau mo apply kedai ni mmg ssh tp even apa pun aku kena berusaha jgk dpatkanya..
chayok linda!!!!

cita2 masa singkat:: dapatkan kedai e2.....

p/s:: kwn2 doakan ya aku dapat kedai 2..nant aku blanja kmu..hihi



7 orang hebat..:

Aku Mezashi said...

ambik jak la ba kalo ko mau.. hahaha...
Good Luck ar endu..

Linda Zain's said...

hahaha..awalnya jo ko mgomen..tkejut sa...haha..ba2 makaceh..*hepi brthday nenek*..hahaha

Aku Mezashi said...

ba.. sama2 kan mengupdate blog.. awal la ba.. nanti ko upload gmbar yang tempat ko.. sy blom ambik lagi tu nenek..

Linda Zain's said...

aku xblh upload sembrg 2 nenek kilik..nant aku bg jak ko d pendrive ar...

Aku Mezashi said...

nda pa la.. ko tengok di blog sy jak la..

Linda Zain's said...

cibong...xtdo malam aku tgk blog mu 2..punya men lucu...hahahaha.... ba2 xpa nant kt p mand2 lg ar..ada ba abg fotografi @ abg proton city..hahaha...

Aku Mezashi said...

huhuhuhu...

sy rasa bukan blog sy yg lucu..
ko tu yg lucu..

ba.. asal ada fotografer.. hehehehe

berabis la ko menggayakan diri jadi model tu kan..