Monday, August 2, 2010

FaIs Yg SenGaL....

tahuka kmu bahawa dorg ni tgh TENSION????

apakah punya Fais (bukan nama sebenar) ... mmg btl2 sot!! sengal!! senget!! siot!! biut!! begok!! begong!!sewel!! shitted!!
[nah!! kan sdh kena maki free]

sori la fais aku bukan sengaja mo maki tp ko 2 yg sengal..c fais ni sebenarnya bdk pengajian malaysia yg 1 group aku, wani n dilla claz wacana BM.... dia ni mmg bikin panas..sebenarnya kmi ada forum utk claz ni..berabis sdh  kmi bt discussion n praktis hr jumaat lalu sbb forum 2 mo d buat isnin mlm...sepanjang hr ni jenuh aku mhafal teks forum ku...terhafal la jgk ckit2..

Pukul 8 kmi pun bergegas p la bilik microteaching..sampai makan pun kelam kabut..sdh la aku posa [ganti posa ba 2]..mkn la dgn keadaan tergesa2 [huh!! xdpt ku bygkan]... sampai bilik microteaching 2..aik!! heran.... teda plak org ni..xkan la kmi sampai awal padahal jam pukul 8 lebih sdh...ingtkan salah tempat..pas2 kol la c fais ni..dgn confident dia ckap "8.30 kot baru start korang tggu je kat situ. aku on da way ni".......

Then, tgerak plak ht ku kol c JANNA ni (bkn nm sbnar)..." wei..claz wacana esok la..bkn mlm ni..selasa mlm...kat microteaching tadahan utara"... aku pun tcegang dgn jawapan itu...ok2..apakah ini???? aku, dilla n wani sdh pkai lawa2 ni n semangat mo bt forum trz jadi panas!!!

fais ko bg information SALAH!!!!!

B4 blik kmi jmpa c fais ni [hbs dia kena bebel oleh aku siap kena maki lg] haha.....begongnya ko fais.... c fais ni siap tulis dlm buku::
wacana (forum)
selasa (malam)
microteaching
8-11 malam

siot ko fais!!! bikin bacat!!!


5 orang hebat..:

Aku Mezashi said...

mengamuk ko d blog?? iya?

Aku Mezashi said...

lambat ko komen d blog sy.. malas sudah saya cerita..

LiNdA ZaiN's said...

uik!!! mmg aku mgamuk ni!! wakaka... uikk...mari kita chat d blog mu kilik!!!

Aku Mezashi said...

ko jak tu kilik.. sori ar.. berterabur tempat sy komen ni... spatutnya tmpat yang 1 lagi.. tp nda pa la.. lambat ni internet.

LiNdA ZaiN's said...

xpa..aku faham jgk ko 2 kilik mmg..hahaha