Friday, September 24, 2010

cer xhot pun~~


selamat petang!!!
ptg2 bgni bez kan klu tdo.
jelez i tgk rumate i yg tdo ni mcm xingat nak bgn.
shuttt!!
i nak bgtau korang 1 rahsia ni.
sbnarnye ptg ni i ade discussion tentang program yg ktorg nak bt nex wik.
tp i malas ni nak pegi.
so i harus mencari alasan yg bernas ok.
jgn bgtau sape2 tau. biar kt je yg tau..
shuttttt!!!!!haha

i ni acually xde cer yg hot pun.
tp i nak cer ckit pasal hr 2 tym i quiz kamis baru2 ni.
acually soalan die senang je,
petik jari da siap.
tp memandang kan i ni yg bengap maka soalan 2 pun jadi la susah.
then, i try la usha2 cine kat sebelah i ni.
punyala ko cina kedekut nak mampus.
i tanye die soalan yg last 2 sbb i xtau nak jawab.
then die kate blm siap padahal i dha tgk die da rilex2 tggal nak hantar je kertas 2.
lepas i tanye die, die trs tutup kertas die 2 xbg i tgk.
kurang asam punye cine.

then i menoleh ke sebelah kanan lg.haha. (dasar kaki peniru)
tanye la bdk sebelah kanan.
nasib la die berbaik hati nak bg tgk i.
klu x i da tarik da kertas die 2. 
sbb da desprate kan masa pun da nak habis.
maka. i pun dapat la jwb quiz dgn lega sikit.
* so moral of story..cine mmg kedekut kan kan*

td i baru jew kol mak i.
i rndu sangat kat mak i u know.
then i pun mgadu dgn mak i yg asgmt i belambak.
mak aku kate.
" bw balik sabah suma asgmt 2 cni mama tolong bt "
wakakakakaka.
poyo kan mak i ni.
klu blh da lm i bg die bt.
i goyang2 kaki je kat cni.haha.

acually i nak g keje kul 2 ni.
ni da kul 2 lbh ni. hahaha
xpe la kan terlebih sikit.
erm....ok la u olls..
i nak bsiap dlu ye...

p/s:: terbelit lidah ku ckp i i ni...bgegar tembuni d sabah cna...hahaha...ok..sapa yg rasa meluat. silala meluat ya..huhu

1 orang hebat..:

LiNdA ZaiN's said...

aku yg meluat baca ni ba...wakaka..