Tuesday, October 5, 2010

BirthdaY boY~~


salam.
masi lg dicni dan baru saja menghabiskan discussion lalu mjamah sate kajang.
sate kajang ok.makann yg boleh menggemukkan.
makan d tengah malam adalah amalan yang xelok.
sila jgn ikut amalan ini.
ia dapat menambahkan berat badan!!!

hari ni 5 october kan..
hr ni ada org brthday la.
mo tau sapa??
mari cni aku kac knal ar.

tada.....ni la org brdy 2..
penat aku selongkar laptop cr gmbar ni tau.
ingatkan aku sdh buang. da jgk rupanya.
anyway, hepi brthday..=)hihi
baru ja hbs cakap dgn dia td.
mo tau nama dia..hihi
nama dia adreen ozzylee (unik kan3)
blh pggil adren ka, reen ka, lee ka. ozi ka. (siap promote lg)

shutt!!!! salah 2.
bukan bf aku la. dia ni exbf aku ok.
exbf yg 1. lama sdh aku cerai dgn dia ni.
dr tyme matrik lg.
menangis jgk la tp xla menangis mcm yg baru2 ni. e2 lg sadis tau.
aku n dia kapel adalah 2-3 tahun (btl ka 2 ar lupa sdh sy)
pas2 cerai. ngam2 lg tym sem last d matrik. sadis jgk la.

Fyi, dia ni jujur tau. mmg jujur tahap gaban la.haha
caring. romantik. baik gilak.
aduh.. terkenang plak zaman dulu2.
even kmi sdh cerai pun kmi still kawan n contact lg
smpi skrg tau dia caring dgn aku.

tiba2 plak rindu dgn dia ni tau.
rindu dgn lesung pipinya 2.
adeh..cute 2..haha
erm..xpala. sdh dpt kol dia pun jadi la.

ceta pjg2 pun nant aku ni syok sendiri kan.
bha ok la sampai cni ja.
esok ni ada mid-term math jd harusla study kan.
b4 that wish utk lee ::::
hepi brthday my luvly exbf.
hati2 praktikal cna.
semoga berbahagia selalu
(^_^)
ok.. bye readerssss....


4 orang hebat..:

Eyda Sheyda said...

lelaki dlm gmbr ne org sabah ya??

LiNdA ZaiN's said...

ya ba....

monikolin said...

linda kalo ada jodoh tu, kamu bersatu jgk akhirnya tu........hehehe

LiNdA ZaiN's said...

eh...sibok..tgk la monikolin... aku xbkari jgk dgn dia sdh ni..hahahaha