Monday, October 25, 2010

owh upsi p0rtaL!!!



situasi:: penat..baru balik keja partime.

lately ni aku mmg mls mo keja.knp ea?? !@#$%^&*() (sori abg hafis..)

mugkin sbb aku boring keja yg sm
fotostat, binding, print..dll
ckp bnda yg sm...
"sume print kat cni ke??"
"nak biding tape ke binding com"
"brape set nak fotostat"

but actually ada jgk kelebihan keja ni..
cOntOhnya:::

 ini adalah upsi portal.
selama aku 3 sem d cni aku xtau pun mendalah ni blh btukar warna.


taraaaaaaaaaaa.... 
aku punya upsi portal btukar warna.
jgn jeles.
warna pink lg 2.
feveret color aku.

thanks kpd bdk yg print td.
tnpa mu aku xtau la bnda ni wujud.
hahahaha.

actually aku xteruk mana pun.
kak ika yg sdh sem 7 2 pun baru tau bnda ni wujud d muka bumi.
sila ketawa!!!!!!
dia sdh la sem 7 da 3 thn stengah kot bukak upsi portal ni.
hari ni baru tau bnda 2 boleh ubah2 warna n mcm2 lg blh ubah.
wakakakakaka.

sungguh jahil kami.

p/s:: actually aku ada 2 asgmt lg ni but mlas mo buat..

4 orang hebat..:

one2paii said...

tuh la..gua pun x sangka leh tukau2..tp kan nape kena PINK erk..Buhkan ihjooouu ker?(maaf gua buhta warna)

LiNdA ZaiN's said...

suke hati melah la atok....melah suke pink ler...

suichi said...

kenapa upsi portal boleh jadi bgitu woo?? locoknyaa hahahaha

LiNdA ZaiN's said...

hahaha...maju sdh oo upsi ni..haha