Thursday, October 28, 2010

PaK guaRd


blurppp!!! 
eh..excuse me...baru hbs makan..
aku bosan la dgn pak guard yg skema skemi d khar ni.
pak guard ni xsporting.. aku ni blh d katakan setiap mlm kot balik kul 12 lebey
blh d katakan suma pak guard ni knl aku.
tp
"sori cikgu tulis nama ya"..
aishmen..ko la pak guard pling aku benci..

dgr2 ceta klu da 3 kali tulis nama. so dia akn kena buang  kolej
aku ni bukan ja kena buang. thap kena halau sdh.haha.
tp xjgk kena halau2 ni

actually stp kali aku balik lewat yakni melebihi 12 mlm.
maka tulis nama.

nama : ntah sapa2 aku bantai ja.
antaranya.
Mastura binti Yusoff
Siti Nurhaliza Binti Muszafar
Lee Chen Mei
ok. nama cina pun aku tulis.
pak guard mmg bangang.
dia tgk ja aku tulis.

no rmh : hentam
no matrik : tembak
bla...
bla...
bla...
tp sign tetap sama..wakaka..

aku xjahat kan??
demi utk kolejku tercinta. KHAR
aku sayang khar.
aku xkan kuar dr khar.
aku mo stay d khar sampai hbs sem.

ok2~ aku da hbs suma asgmt.
td baru hantar asgmt 3p n seni.
then.skrg da cuti tp aku xkan balik.
saya ulang.
xkan balik.
cuti sem?
daddy, mummy, kak ayu..
tolong sponsor ticket!!!!

one more thing!!!


see!! so wonderfull right?
background google search aku gambar aku der.
so sweet!!
so. anda?
apa tggu lg..





7 orang hebat..:

SperMAtids BloG said...

pak garrd2...

waha!
lawa ah google ko!
ajar weehhh

suichi said...

hahaha..panjahat kau ni geng... aku satu sem jak duk KHAR pastu lari sebab rumetku kuat tgk porn time aku mau stadi 4 exam.. hak hak... time aku blum lagi strict d khar tu... aku anti pak guard kampus yeaah~~~

LiNdA ZaiN's said...

sperma:: lawa2!!! meh cni aku ajar...

suichi:: xjahat pun..biase2 je..lelaki besa la tgk porn 2..hahaha!! bajet xpena tgk lg ko cna..
yup!!! aku sangat anti pak guard kampus!!! klu ble hr2 mo saman aku..waaaa.....

SweetSyaza said...

hahahha
pak guard mmg camtohhh...
ite pon wat care awk entam nama,kad matrix sape2 ntah..wakakakka

aku juga punya hati said...

ala ak punyer siap ade kilat sabung menyambung ag...hahhah....mesti gaurd tu minat kat ko...mkn ati akooo

fatinSQUARE said...

cantiknyer google itu ;p
i likeeeee

LiNdA ZaiN's said...

joe:: makan hati nant tambah kurus mcm aku..rilex la bro..haha

fatin:: yep!!! i like tooo....