Thursday, October 21, 2010

Sabar ok~~


sabar..
mmg aku akui sabar adalah separuh dr iman.
tp klu asyik sabar ja smpi org pun men2kan kita apa kes.
di sini aku bkn la mo ungkit bnda2 yg lepas.
let gone is gone right??
tp aku mo bgtau yg aku xpuas hati.

suma org ada tanggungjawab masing2.
xkira sebz mana pun tp tetap ada tanggungjawab.
aku pun ada tanggungjawab ku. ada bnyak keja yg aku mo bt.
tp aku dapat jgk luangkan masa untuk discuss asgmt yg d bagi.
dan paling penting datang tepat setiap kali ada discussion.

ini x..janji pukul 5. pukul 3 dha siap kol ingatkan dia discussion pukul 5.
tunggu punya tunggu. dia xdtg. then kol dia "sori aku tertido".
aish..manusia pelbagai mcm n ragam.
aku geram. tension.

Pengarah program.
meeting jarang datang.
keja jarang buat.
tyme program berlangsung.. pengarah program blur.
adakah itu pengarah program??

alasan : aku bz bnyak tanggungjawab
FOR UR INFORMATION
aku lg bnyak keja n tanggungjawab tauuu
sampai aku rasa 24 hours 2 xcukup bg ku.
aku non stop buat keja. bz n have no rest.

bnyk tanggungjawab???
aku tgk dlm fb siap bergmbr2 dating2 dgn gfnya.
itu maksudmu ko xda masa.
Meeting. Dating.
Dating is the 1st right???
aku bukan la seorang yg penjelous.
tp its about responsiblity.

salah ka aku mo sindir2 ko.
thats means aku mo bg teguran supaya ko terasa supaya ko xbuat d laen hari.
yg ko trz  buat muka xpuas hati bt statement xpuas hati
apa kes???
haha.. agak2 la....

di kejadian yg berlainan.
asgmt wacana.
ahli group ada 4 org tp yg buatnya 1 org.
hebat bukan!!!
yang 3 lagi mana???
bjoli2 d cna KL.
ataupun pun bertafakur d atas katil.
bagus..bagus..bagus..
clap ur hand....

ermmm....
sabar kan.
tp its ok.
suma ni ada hikmahnya.
(^_^)




6 orang hebat..:

monikolin said...

sabar ja la..... i know u cool..

monikolin said...
This comment has been removed by the author.
LiNdA ZaiN's said...

thanks a lot..muax!!!

Miss Dudu said...

sabar tau..keje group mmg gtu..kene byk bersabar dear..hehe smile always =)

one2paii said...

lu nak gua wat mende kat dorang?simbah cat ijou kat selipar dorang baru lu leh cooll..nice nice idea bro..hahah

LiNdA ZaiN's said...

gud idea...hahahaha....