Sunday, November 28, 2010

.Study.


salam.
sdh lama rasanya xupdate blog.
lama jgk rasanya perjalanan blogwalking ku terhenti.

ok. fine.
 aku nak bgtau aku da letak fb badge aku kat blog.
so. sesawan sume.. eh2..silap.
kekawan sume sila add fb saye ea.
itu pun klu sudi.

about exam.
paper minor + major da lepas.
tinggal subjek University lagi.
nex paper 4hb yakni aku ada gap 6 days 4 that.
bapak lame..
aku bley balik sabah lg tau..

memandangkan aku ni suka take pic.
so aku nak upload pic2 kandid aku tym study week ni.



 
pic d atas adalah gmbar kandid.
aku xperasan pun my friends take diz pic.


 
this pic plak kami sdh boring study.
so. release tension. take pic.

ke-dua2 pic ini adalah pic aku.
harap jangan keliru.
/
\
/
\
~sekian~


4 orang hebat..:

emong said...

ba gudluck babe...wish u all da best...

p/s:caledakss nya jg gambar mu kawang...hahaha

Adry said...

Memang suka bergambar... hahaha

Adry Sabry
http://www.adrysabry.net

dina darwina said...

hahahaha..ko upload jgk gmbr giler2 tu..kih333..but..tu betul ke gmbr candid??? opsssss...~ngeee~

one2paii said...

cis..luh nie study ker berposing nie..nie mesti lu ugut kawan2 lu supaya suh mereka tgkap gambar lu nie kan..gua nampak muke kawan2 lu cam de unsur ugutan jerk dari lu nie..