Wednesday, November 10, 2010

.sumpah aku benci hari ini.



things that i hate most :

  • mysis yg bongok n lmbat loading
  • c biha yg menumpang bilik aku dpt add subjek tp aku x.
  • wall fb aku penuh dengan makian utk mysis.
  • aku salah beli ticket. damn..!! burn rm75.
  • semut gigit aku.
  • semut berkampung atas katil aku.
  • bilik ku yg berselerak.
  • beg aku putus..shit..!!!
  • terpaksa berhijrah dr satu tmpat ke satu tmpat utk add subjek.
  • badan ku merah2 d gigit nyamuk setan..huh!!!
  • 1 no maxis yg xd kenali selalu kol n msg aku..mo mengurat la 2..bongok..!!!

p/s :::: kejadian d atas ini membuatkan aku ingin memaki sepanjang hari...shitted..!!!!


8 orang hebat..:

Sasa Al-Sharif said...

rilek2.. cool ok <<orang yg ingin dilempang :]

one2paii said...

baiii lin..gua tahu luh maarah ngan gua..tp chemutt gua xbersalah dalam ini hal..sape suh badan lu penuh gula dan manis..kan cik2 muttt gua da dahtang..hadoii la lu nie pun..hehe..

Amiey White said...

S A B A R = :D

are-in said...

hahaaaa....ada yg dpt add ea

misSbLurRy said...

aku x suka bila time nak add subject...ahahhahaha
mcm @#$%^

SnowladieS said...

semut atas katil?? makan ats katil ke?

LiNdA ZaiN's said...

sasa:: sini aku lempang ko..haha..aku tgh rilex la ni bro..

amiey:: sabo syg...

ain:: ada ain aku tension napa la ku xdapt add..

missbllurry :: ya. saya pun benci this time...

snowladies :: xkan la mkn atas katil der... semut mmg bnyak kat uma ni...

apik pehe said...

bdn linda manis sgt tu..kena kurangkn gula..tmbahkn prestasi tau..oppss..melodi la pulak..