Friday, February 11, 2011

.stalker terhebat.

assalamualaikum..

hye awak..

awak, ya awak. makaceh singgah blog saya. makaceh juga sudi baca blog saya ni. saya terharu sangat. kalau awak stalk saya pun saya rasa gembira. sebab awak sudi menstalk saya. temakaceh sangat-sangat. awak, saya xkisa pun awak mau stalk saya. tapi plizla jangan stalk saya lagi. saya xsecantik Fatin Liyana ataupun Hanis Zalikha dan juga saya xsehebat Fatin Razali. saya hanya blogger biasa dan xinginkan kehidupan setipikalorang-orang di sekeliling saya. sebab itula saya ada blog.

saya teramat sangat sayang blog saya sebabnya blog la tempat saya meluah perasaan susah senang hidup saya. xmcm awak ada bf/gf boleh meluah perasaan dengan diorang even diorang pun xmau dengar kan. tapi saya xbf. saya just ada blog sahaja.


awak, saya sangat hargai comment awk. tp janganlah dump saya begitu sekali. saya terasa. saya xperfect. dan saya percaya xda manusia yang perfect di muka bumi ini. tapi xtau la kalau awk rasa yang awk tu memang perfect. jangan la di sebabkan awak, saya jadi xda mood dan berniat untuk tutup blog ni.

awak, tolong la ya. kalau rasa saya silap sila betulkan saya. sila nasihatkan saya. bukan kah nasihat-menasihati itu lebih baik??. janganlah terus dump saya . saya pun akan rasa down. kalau awak rasa puas buat jiwa saya  down dan sedih sila la berasa gembira..!!. tapi satu saya minta tolonglah jadik silent stalker. sebabnya silence can be meaningful....

p/s : saya xkenal awak dan xpernah kacau life awak. tolong jangan kacau life saye jgk ya.saya mohon..

sekian..=|

5 orang hebat..:

dLa said...

abaikan je. just perbaiki diri okay :)

IzwanNie said...

wut ever they say, jz ignore it. masuk angin kuar asap ja kata2 org gitu tu..=p

LiNdA ZaiN said...

dla n izwanie : thank you soo much..=)

Imran nyambek said...

gua kaco lu takpe kan?

gilastats said...

Apa plak kaitannya... blog is personal