Monday, February 14, 2011

. valentine day.


“ Jika anda meniduri kekasih pada 14hb Februari (hari kekasih), kekasih anda akan memberi berita baik pada 10 Mei (hari ibu) dan anda akan mempunyai anak pada 14hb November (hari kanak-kanak sedunia). Jika di lihat pada aspek perubatan, anda dinasihatkan jangan cuba perkara ni pada semua kekasih anda kerana anda akan mendapat berita buruk pada 1hb Disember (hari Aids sedunia)”

hye guys..

sdh baca petikan di atas..???so, what u respon?masih jgk mau sambut hari kekasih.hell lah. oii!! kau tau ka hari kekasih tu apa?? orang lain sambut kau pun sibuk jgk mau sambut. its annoying akay. lebih baik kau buat assgment, pegi study or buat benda-benda berfaedah daripada kau pegi dating tempat gelap, sunyi sepi pas tu kena tangkap pencegah maksiat. tidak ka memalukan namanya tu. time tu baru la sebok-sebok minta maaf dengan pegawai pencegah maksiat. wei..!! bullshitt la. kau ingat pengawai tu ka yang akan memaafkan dosa kau tu.

zaman sekarang ni macam-macam jenis hadiah untuk valentine day ni. sampai aku sendiri pun xsangka. mari kita lihat.


ros dan coklat adalah hadiah tipikal yang selalu di terima pada hari kekasih. tapi ini xadvance. anda mau yang lebih advance? tunggu jap ar.


haaa..ni dia. seluar dalam couple. annoying betul eh. seluar dalam couple pun ada jgk. selepas ni semua pasangan couple mesti cari seluar dalam ni pas tu sebelum pakai mesti msg couple kau begini :

 " b..b.. hari i pakai seluar dalam kita tu".
 " yg mana satu ni syg?"
 " ala seluar dalam yang hadiah valentine day 2"
"oo..yg itu. ok lepas pakai tu tunjuk la dgn b ya. send gmbar ok."
"ok b."

WTF?? nampak ka betapa senangnya kan lelaki tu. minta send gmbar terus dapat.baru di bagi hadiah seluar dalam.

orang kata valentine day ini adalah hari lose of virginity. dan yeah aku sangat menyokongnya. apa tidaknya time ni la c teruna akan mengeluarkan kata-kata manis sehinnga c dara cair dan ikut kemahuannya kan. eh kamu..! tolong la. tolong la kawal sikit nafsu tu. kalau mau. xtahan. pegi kawin.jangan buat maksiat suka hati. bodoh! hari ni maksud aku semalam dan malam ni aku yakin penjualan kondom-kondom yang ada semakin meningkat dan semua hotel-hotel di muka bumi ni akan full di booking sehingga xda space sdh.

p/s : jaga diri, jaga maruah. =)



6 orang hebat..:

topimagine said...

huhu.. artikel yang mantap.. :..pandai2 lah jaga maruah sndiri yerk :)

k.a.s said...

i tot baju je ada yang couple.. spender pun ada ka. adeh.

TiKa LEh said...

suka ayt kat ats tu..menginsafkan..

HEROICzero said...

macam pernah baca artikel yg lebih kurang macam ni. isi2 yg sama. mana yek.

LiNdA ZaiN said...

topimagine : makaceh bro..=)

k.a.s : yeah..i tot so..

tika : sila insaf.

heroiczero : ini artikel aku.. sumpah penat aku fikir ayt2 ni...

HEROICzero said...

oh disini.

http://terfaktab.blogspot.com/2011/02/seluar-dalam-bocor-di-hari-kekasih.html

kebetulan mungkin.