Monday, March 14, 2011

. tag from nazren.


* sebenarnya aku bnyak asgmt ni. tp aku mau jgk jwab tag ini selaju-lagu mungkin.*

Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.
Haslindah binti zainuddin bin taginang. 
# ramai org selalu salah eja nama aku. nama ku sbnrnya Haslinda"H". plus H di hujung ok.

Kamu suka warna pink tak?
sangat suka. saya mmg obses warna pink even org lain jijik tp "ada ku kesah".

Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia? 
uii..nazren kurus sdh ko. (mest dia bangga ni kan.haha!!). ba jom blanja aku MCD.

Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu? 
Maher Zain abg aku. aku Linda Zain. sama kan. klu Maher Zain comel adiknya apakan lg. haha!!

Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim? 
aku xsukak makan kek dan aiskrim. menggemukkan..!!!

Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat) 
haaa.... bila ar??? xtau la..* ya. aku mmg xhebat*

Ain Maisarah, siapakah dia? 
siapa ni??? ba. aku kasi jadi nama anak aku ja la nanti ar.

Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun. 
aku buat blog tyme sem 2. c zaiya yang ajar. tyme mula-mula tu mmg bongok la. xtau apa fungsi blog ni. maen tulis ja apa yang terlintas. blogwalking pun xtau. mula-mula mmg rasa bosan dgn blog, siap suru kwn-kwn baca lg. siap link d fb lg. sebab ingatkan xda views. sem lepas baru la aku tau mcm mana rasanya ada blog. baru aku aktif di cni. blogwalking. tag. hadiah. gateway. baca blog-blog yang terhebat. jumpa org-org cantik dalam blog. dapat kenal dgn ramai kenalan. apabila kita baca blog-blog mereka, kita akan dapat pengetahuan. tentang itu. ini. then aku cerita dgn kwn-kwn aku. sampai la diorg gelar aku "pusat infomation". padahal aku baca melalui blog-blog org ja. lagi satu klu aku baca blog-blog yg berunsur nasihat, pengalaman. sedikit sebanyak aku akan belajar hakikat dunia. ya. serius!!. terutamanya blog Terfaktab. dan bnyak lg sebenarnya blog-blog yang  Terhebat. tp malas la mau link bnyak-banyk. kamu cari la sendiri ya...

Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu? 
xpayah la susah-susah. blnja aku tcket fight naek umrah sdh. hehe..=)

Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya! 
ahhh...malas la aku mo tag-megetag ni. sapa-sapa yang rasa mau jawab. jawab ja la. ok

bye..=)

p/s: aku maen gitar sampai tkupas-kupas kulit jari ku. tp hasilnya aku sdh pandai maen lagu im yours. hehe.
readers. blh tolong x?? cari kan bf yang pandai maen music. (nampak mcm desparate ka? ahh. peduli apa.) haha.=)


  

2 orang hebat..:

dina darwina said...

kapel dgn adik aku jak lah linda..adik aku pun pndai main gitar hahahaha :p

LiNdA ZaiN said...

kilik...!!!